AKK Sports Oy:n 18.4.2024 pidetyssä yhtiökokouksessa valittiin yhtiön hallituksen jäsenet seuraavalle toimikaudelle. Uuden hallituksen kokoonpano heijastaa vahvasti AKK:n strategisia tavoitteita ja uudenlaisen osaamisen tuomista osaksi AKK:n yhtiön hallituksen toimintaa.

AKK Sports Oy:n hallitukseen valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Pasi Mäenpää ja uusina jäseninä Marco Mäkinen ja Tommi Muilu

Yhtiön hallitukseen mukaan markkinoinnin/myynnin ja media-alan ammattilaisia

AKK-Motorsport ry:n puheenjohtaja Jarmo Mahonen
 korostaa uudistetun hallituksen merkitystä AKK:n tulevaisuudelle: ”Uusien jäsenten myötä autourheilun monipuolisuus tulee entistä näkyvämmäksi. Hallituksen jäsenten erilaiset taustat ja osaaminen mahdollistavat laajan näkökulman ja monialaisen asiantuntemuksen hyödyntämisen suomalaisen autourheilun edistämiseksi”. 

”Halusimme kutsua yhtiön hallitukseen henkilöitä, joilla on vankkaa kokemusta markkinoinnin, myynnin ja median alalta. On hienoa saada mukaan ammattilaisia, joilla on paljon annettavaa suomalaiselle autourheilulle omien erityisosaamisalueidensa kautta”, Mahonen jatkaa.

AKK Sports Oy:n hallituksen kokoonpano seuraavalle toimintakaudelle

Pasi Mäenpää, puheenjohtaja ja FIA Sustainability -komitean jäsen
Jarmo Mahonen, varapuheenjohtaja (AKK-Motorsport ry:n hallituksen puheenjohtaja)
Marco Mäkinen, jäsen (TBWA\Helsinki -mainostoimiston varatoimitusjohtaja)
Marko Viitanen (NEP Finlandin toimitusjohtaja)
Tommi Muilu (Hämeen ELY-keskuksen ylijohtaja ja AKK-Motorsport ry:n hallituksen jäsen)

Pasi Mäenpää vaikuttamassa myös FIA Sustainability -komiteassa autourheilun kehittämisestä ja vastuullisuudesta

Yksi kansainvälisen autoliiton eli FIA:n keskeisimmistä osista on sen urheilukomissiot, jotka ovat vastuussa autourheilun kehityksestä, vastuullisuudesta ja tulevaisuudesta. AKK Sports Oy:n juuri nimetty hallituksen puheenjohtaja on valittu myös FIA:n Sustainability-komitean jäseneksi. 

”Moottoriurheilu on Suomen kautta aikojen menestynein urheilulaji ja AKK on autourheilun etujärjestö, joka valmentaa, kehittää ja innovoi suomalaisen moottoriurheilun menestystä kansainvälisesti. Tätä työtä haluan olla jatkamassa puheenjohtajana ja nyt myös FIA:n kestävän kehityksen komitean Suomen edustajana”, kommentoi seuraavan toimintakauden puheenjohtaja Pasi Mäenpää.

AKK Sports Oy on AKK-Motorsport ry:n 100 prosenttisesti omistama markkinointiyhtiö, joka on tunnettu erityisesti FIA:n MM-rallisarjan Suomen osakilpailun eli Secto Rally Finlandin järjestäjänä. Yhtiö toimii aktiivisesti myös kotimaisten rallisarjojen, kuten Ralli SM-, Rallicross SM- ja Rata SM -sarjojen, parissa.

Lisätietoja: 
AKK-Motorsport ry
Katja Lindman, viestintäpäällikkö
p. 044 7360 325
katja.lindman@autourheilu.fi

AKK-Motorsport ry on suomalaisen autourheilun kattojärjestö, joka edustaa Suomea Kansainvälisessä Autoliitto FIA:ssa. Autourheilun kansallinen lajiliitto AKK-Motorsport ry omistaa 100 prosenttisesti markkinointiyhtiö AKK Sports Oy:n, jonka vastuulla on mm. Suomen MM-rallin järjestäminen. AKK on FIA:n oikeuksia Suomessa hallinnoiva Olympiakomitean jäsenliitto, jonka alaisuudessa toimii kaikkiaan seitsemäntoista eri autourheilulajia.

Teksti: AKK / Viestintä