Kytölä_Kari_JMK-ralli_2020

Jaakko Lavio ei antaut muille mahdllisuuksia. Hän vei korkeimmat pisteet jokaisesta osakilpailusta. Kuva Hankasalmen lumilta.

Kuva: Timo Honkala

F-Cup 2021 TOP-5 neliveto

1. Jaakko Lavio – Pasi Haataja

Jaakko Lavio oli vakuuttava neliveto-luokassa. Jämsäläinen otti korkeimmat pisteet kaikissa viidessä osakilpailussa. Hän kävi vielä voittamassa päätöskisankin, vaikka mestaruus varmistui jo ennen sitä.

2. Pekka Karjalainen – Aki Maaranen

Pekka Karjalaisen mitaliputki jatkui myös tänä vuonna. Kakkossija ratkesi vasta viimeisessä osakilpailussa mikkeliläisen hyväksi. Lopulta sijoitus oli selvä, sillä hän ajoi neljä kertaa kakkoseksi. Karjalainen ajoi myös viime vuonna hopeaa ja vuotta aiemmin pronssia.

3. Timo Partanen – Eliise Ojanen

Timo Partanen kävi kovan taistelun pronssista ja vei sen niukasti kahden pisteen erolla. Espoolainen oli myös viime vuonna pronssilla.

4. Jarmo Honkanen – Aki Sparre

Mäntsälän Jarmo Honkanen ajoi tasaisen kauden ja otti pisteitä jokaisesta kisasta. Tällä kertaa se riittänyt aivan mitaleille, sillä pronssi jäi kahden pisteen päähän.

5. Jari Puntanen

Vuoden 2019 mestari Jari Puntanen aloitti kauden vasta toisesta osakilpailusta. Siellä hän ajoi kakkoseksi, Kun muita pisteitä ei kaudelta tullut, jäi hankasalmelainen lopulta viidenneksi.