Kytölä_Kari_JMK-ralli_2020

Aikaisemman saapumiserän kärkikolmikko, Jarmo Mustonen, 3. (vas.), keskellä 9-kertainen seniorimestari Kari Kytölä ja oikealla sarjakakkonen LAsse Hirvijärvi

Kuva: Jorma Mikkola

F-Cup 2021 TOP-5 Seniorit

1. Kari Kytölä – Pekka Leppälä

Kari Kytölä otti jo yhdeksännen seniorimestaruutensa ja hän kyllä ansaitsee tittelin mr. Seniori. Tällä kaudella mestaruus ratkesi vasta päätöskisassa, sillä avauskisassa oriveteläinen joutui keskeyttämään päätöspätkällä juuri ennen maalia johtopaikalta. Sorakaudella Kytölä ajoi voittoon jokaisessa osakilpailussa.

2. Lasse Hirvijärvi

Avauskisassa Lasse Hirvijärvellä kävi ns. munkki, kun voitto kapsahti vähän tuurillakin. Hankasalmella sitten rouva Fortuna pyllisti ja keskeytyksen myötä puntit olivat jälleen tasan. Kaksi viimeistä kisaa menivät komeasti ja vuoden 2014 seniorimestari palkittiin lopulta hopealla.

3.  Jarmo Mustonen

Seniorien ikäpresidentti tällä ja viime kaudellakin oli Jarmo ”Pappa” Mustonen. Talvikausi Mustosella meni penkin alle, vaikka pisteitä tulikin. Mäntsälän kolmostila ja päätöskisan toiseksi korkeimmat pisteet takasivat lokakuussa 73 vuotta täyttäneelle Mustoselle pronssin. Jo viime vuonna oli pronssi lähellä.

4. Pauli Junttila

Pauli Junttila voitti Hankasalmella, oli Mäntsälässä kakkonen ja Laitilassa kolmas. Päätöskisaan lähdettäessä nivalalaisella oli vielä mahdollisuus mestariksi, mutta ulosajo pilasi kisan. Kolmen kisan pisteet riittivät neljänteen sijaan.

5. Esa Kohtamäki – Matias Weck

Viidenneksi sijoittui Esa Kohtamäki, jonka paras kilpailu osui heti avauskisaan, josta hän kuittasi kolmanneksi korkeimmat pisteet. Tervakoskelainen etuvetoexpertti pystyi kovassa seurassa myös pohja-aikoihin.