Kytölä_Kari_JMK-ralli_2020

F-Cupin avaus siirtyy

Kuva: Marko Kyöstilä

F-Cupin avauskilpailu AVIS-ralli on peruttu, AKK selvittää vaihtoehtoisia toteutusmalleja F-Cupin talvi-osakilpailulle

Sunnuntaina 8.1.2022 Valkealan Urheiluautoilijat ry:ltä saatiin tieto, että kilpailun järjestäjä ei kykene toteuttamaan 29.1. toteutettavaksi suunniteltua F-Cupin avauskilpailua Kymenlaakson vaikean Covid-19 tilanteen takia.

Kyseessä on tottakai iso takaisku niin järjestävälle seuralle, mutta ennen kaikkea koko F-Cup-sarjalle. Sarjan toteutuminen mahdollisimman täyspainoisena, kahdella talvirallilla on AKK-Motorsport ry:lle ja AKK Sports Oy:lle erittäin tärkeää, joten maanantaina 10.1.2022 AKK:n rallin lajiryhmän käymien keskustelujen perusteella pyrimme selvittämään kaikki mahdolliset vaihtoehdot sille, että F-Cupissa voidaan kilpailla kaksi talvirallia kaudella 2022. Tällä hetkellä kauden toinen osakilpailu, XX Kangasniemi Ralli ajetaan normaalisti 26.2.2022.

Jotta saamme asiaa eteenpäin, ja kartoitettua kaikki mahdolliset toteutusvaihtoehdot F-Cupin osakilpailulle talvikaudella 2022, pyydämme kaikkia mahdollisen osakilpailun järjestämisestä kiinnostuneita seuroja ilmoittamaan mahdollisuudesta/kiinnostuksesta kilpailun toteutukselle mahdollisimman pian, mutta viimeistään keskiviikkoon 12.1.2022 klo 16.00 mennessä AKK:n Rallin Lajipäällikölle. Aikataululliset seikat huomioiden, mahdollinen toteutuspäivä voi olla 12.3.2022, jolloin ei kalenterissa ole muita rallikilpailuja.

Myös tällä hetkellä kalenterissa olevat kilpailut voivat olla mahdollisia osakilpailuja myös F-Cupiin, aikataulu ja kilpailun rakenne huomioiden. Myös näiden seurojen toivotaan ilmoittavan AKK:lle, mikäli F-Cupin osakilpailun toteutus jo kalenterissa olevaan kilpailuun on mahdollista, ja samalla pyydetään esittämään suunnitelma, miten kyseinen sarja kilpailuun sisällytettäisiin.

Lisätiedot:
Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi , 040-5349977