Kytölä_Kari_JMK-ralli_2020

Aimo Jaakkola säästelee renkaita edellisessä osakilpailussa Laitilassa.

Kuva: Timo Honkala

F-Cupin kausi huipentuu Orimattilassa – muista ilmoittautua!

F-Cupin kausi 2021 huipentuu 16.10.2021 ajettavalla Orimattilan UA:n 40-vuotisjuhlakilpailulla Orimattila Rallilla. Kaikki mestaruudet ovat yhtä lukuun ottamatta sinettiä vailla. Tehdään hieno päätös kaudelle. Muista ilmoittautua tiistaihin 5.10.2021 klo 21.00 mennessä.

Orimattilan kisahan piti olla jo viime vuoden toukokuussa, mutta silloin koronapandemian takia ralli peruutettiin ja siirrettiin tämän vuoden päätöskisaksi. Orimattilan UA on tehnyt kisansa jo kahteen kertaan, joten luvassa on hieno kilpailu.

Rallissa on tarjolla seitsemän erikoiskoetta yhteispituudeltaan 68,4 kilometriä. F-Cupin kauden viimeiset tärkeät pisteet ovat jaossa, joten Orimattilaan kannattaa ehdottomasti osallistua. Kilpailu sopii myös erinomaisesti myös niille, jotka aikovat tulla mukaan ensi kauden kisoihin.

Muista ilmoittautua

Rallin ilmoittautuminen päättyy siis tiistaina 5.10.2021 klo 21.00. Kun ensi viikonloppuna ralliväki keskittyy Suomen MM-ralliin ja Vetomies-kisaan, kannattaa ilmoittautuminen tehdä jo hyvissä ajoin, ettei sitten pääse unohtumaan.

Tästä pääset mukavasti sääntöihin ja samalla voit tehdä ilmoittautumisen.

Tervetuloa!