F-Cupin kolmas osakilpailu JOS Palvelut XIII Raisio Ralli ajetaan lauantaina 28.5.2022. Raision UA:n järjestämässä rallissa ajetaan kuusi erikoiskoetta, joiden yhteispituus on noin 71 kilometriä. Rallin kilpailukeskus sijaitsee Oripään lentokentällä.

Ilmoittautuminen ralliin päättyy tiistaina 17.5.2022 klo 21.00. Samaan aikaan päättyy myös ilmoittautuminen tämän vuoden F-Cupiin. Cupista on ajamatta vielä neljä osakilpailua. Sarjapisteissä viidestä ensimmäisestä huomioidaan neljä osakilpailua ja viimeinen osakilpailu lasketaan mukaan näiden päälle. Vaikka talven osakilpailut olisivat jääneet ajamatta, niin
mahdollisuudet hyvään menestykseen ja mestaruuksiin ovat vielä kaikilla olemassa.

Tarjolla on kuusi erillistä erikoiskoetta
Monelle on jäänyt mieleen Oripään kisoista, kun erikoiskokeita on ajettu kahteen kertaan. 
– Tällä kertaa erikoiskokeita on todella kuusi kappaletta, eikä mitään niistä ajeta kahdesti, vahvistaa
reittiryhmään kuuluva Jussi Kärpijoki.
– Valtion teiden lisäksi, myös runsaasti yksityisteitä. Sanotaanko, että kaikille jotakin. Reitit on vauhdikas, mutta kyllä siellä riittää teknisesti vaikeita osuuksia. Mukana on myös uutta ja vähemmän ajettua pätkää, valottaa Kärpijoki reittiä.
Jussi Kärpijoki tietää mistä kertoo, sillä hän on ajanut V1600-autolla kilpaa, istunut kartturina niin äffäläisessä kuin R5-autossakin. Onkin mukava nähdä nuori mies nyt järjestelypuolella. 
– Olen varma, että voittaakseen joutuu tekemään töitä. Vaikka olisitkin tauolla kärjessä tai reilustikin kärjen takana, niin kannattaa tehdä töitä loppuun saakka.
Kisa ei siis pääty tauolle. Jos olisin itse kilpailemassa, peukuttaisin reittiä.