EPUA:n Markus Latvanen on saanut ajaa ilman vastusta koko kauden. Ylistarolainen ei ole kuitenkaan lähtenyt varmistelemaan maaliintuloa, vaan pitänyt sellaista vauhtia, että olisi menestynyt myös junioreissa. Hänellä on jo maksimipisteet neljästä ensimmäisestä kisasta, eikä voi Ruovedellä enää kartuttaa pisteitään.
– Kun lähdimme sarjaan, päätimme ajaa kaikki osakilpailut ja niin me teemmekin. Latvanen vahvisti.

Kaato toi kiireet

V1600-luokan kärkimies Pohjois-Hämeen UA:n Jesse Eteläniemi pystyy enää voitolla lisäämään pisteitään. Voitto toisi hänelle 4,17 pistettä lisää. Jessehän kaatoi auton reilu viikko sitten Keuruulla. Tuttuun tapaan hommia riittää pajalla, mutta into piukeana hän tavoittelemaan menestystä oman seuran kisaan.
– Vastoinkäymisiä riittää. Sen lisäksi, että pajalla riittää työtä, niin pikku sairastelut antoivat lisähaastetta. Nyt miehet ovat jo paremmassa iskussa ja auto valmistuu hetki hetkeltä. Iso kiitos jälleen isälle.

Vielä tärkeämpi voitto on Trophyssa kolmantena olevalle Ville Kantoluodolle. Kantoluoto nousisi vain reilun neljän pisteen päähän Eteläniemestä ja omaisi vielä mestaruushaaveet.

Kaikilla näillä kolmella kilpailijalla on mahdollisuus vielä mestaruuteen, sillä viimeisen osakilpailun pisteet lasketaan joka tapauksessa mukaan. Ruoveden kilpailulla on tärkeä rooli mestaruustaistelussa.

Sarjapisteet 4/6