Karjalainen Pekka

Heikki Koski-Lammi lähtee kisaamaan perinteisellä F-Cupin kalustolla numerolla 18.

Kuva: Heikki Koski-Lammin tiedotus

Heikki Koski-Lammi tekee paluun F-Cupiin

Hankasalmelta alkaen F-Cup Rallisarjaa kiertämässä nähdään kaksivetoisten nuottiluokassa Citroenin hytistä tuttu Heikki Koski-Lammi. Viime vuoteen nähden suurimmat muutokset ovat auton vaihdos, sekä vetotavan muuttuminen.

Heikki Koski-Lammi on ollut viime vuodet tuttu näky Rallin SM-sarjan SM3-luokassa. Vuoden 2020 alussa Koski-Lammin oli jo tarkoitus siirtyä F-rallisarjan nuottiluokkaan, mutta Printsportin järjestämä Printsport Junior Cup – sarja Rallin SM-sarjan ohella oli kuitenkin suuri houkutin pysyä SM3-luokassa. Sarjan pääpalkintona oli mahdollisuus päästä ajamaan yksi ralli Skoda Fabia R5-autolla.

Tässä sarjassa Koski-Lammin loppusijoitus oli neljäs. Täksi kaudeksi Citroen vaihtoi omistajaa ja ensimmäistä kertaa alla on takavetoinen kalusto, kun Ford-fanaatikkonakin tunnetun Koski-Lammin autona toimii Ford Escort RS 2000.

Mestaruus vuodelta 2015
F-Cupista Koski-Lammilla on lämpimät muistot, kun kaudella 2015 sarjasta saaliina oli B-junioreiden mestaruus. Hankasalmelle Koski-Lammin kartanlukijaksi tulee viime kaudellakin nuottia lukenut Jarno Ottman.

– Mukava lähteä ajamaan hienoa sarjaa ilman tulospaineita. Alustaa ja jarruja on paranneltu ja autoa muutenkin käyty lävitse. Kilpailukausi oli tarkoitus aloittaa jo aikaisemmin, mutta alkuvuodesta vastusti auton kanssa. Nyt kaikki pelaa, niin voidaan lähteä nautiskelemaan, kommentoi numerolla 18 kilpailuun starttaava Heikki Koski-Lammi.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus