F-cupin kesätauko loppuu ja sarjan kuudesta osakilpailusta ajetaan jo viides tulevana viikonloppuna Ruoveden ympäristössä. Reitti sisältää yhteensä 77 Ek-kilometriä, jotka jakautuvat viiteen pikataipaleeseen.

Sarjan pistelaskenta on tänä vuonna sellainen, että ensimmäisestä viidestä osakilpailusta lasketaan neljä mukaan ja siihen finaali päälle. Tällä on saatu kauden loppuun mielenkiintoisia asetelmia vähän joka luokkaan. Markuksen ja Tapsan kohdalla loppuun ponnistetaan toiselta paikalta kaiken ollessa vielä mahdollista. Sarjassa heillä on alla kaksi voittoa, joten omalla suorituksella on hyvät mahdollisuuden kamppailla sarjassa menestyksestä.
– Pohjois-Hämeen teillä emme ole ajaneet paljon kilpailuja, joten vähän semmoiseen tuntemattomaan tässä isketään tällä kertaa. Tunnelma on kuitenkin hyvä, kun kesämme on sujunut niin hienosti ja BMW on toiminut luotettavasti. Pidän koko ajan sen voimasta sekä vääntöalueen laajuudesta enemmän. Vaikka Volvo oli hyvä, niin kyllä tuo mahtava moottori tuo lisäämausteen tähän hommaan. Haemme omaa tasaista ja nopeaa ajoa, jolloin se tuloskin sieltä tulee, totesi Markus pakatessaan nuottiautoa.

Teksti: Tero Nättiaho¨
Kuva nutspix.com