Karjalainen Pekka

Markus Hellströn on Cupissa neljäntenä ennen Mäntsälää.

Kuva: samzon.kuvat.fi

Hellström-Järvi hyvin valmistautuneena Mäntsälän F-Cupiin

Mäntsälän kolmannessa osakilpailussa ajetaan 22.5.21 kaikkiaan seitsemän erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 71.6 km ja kokonaispituus noin 239 km. F-cupissa on ajettu alkukauden kilpailut ilman yleisöä johtuen Covid-19 rajoituksista ja kaikki laji-ihmiset toivovat, että kesän kilpailuissa olisi mahdollista jossain vaiheessa sallia myös yleisö pätkille. Vielä Mäntsälässä joudutaan ajamaan ilman yleisöä, mutta luultavasti Laitilassa syyskuussa saadaan rallifanit mukaan penkalle nauttimaan.

Kahden osakilpailun jälkeen sarjassa neljännellä sijalla nuottiluokassa oleva sinistä Volvoa käskevä rallipari lähtee kesäkauteen mielessään kova taistelu sarjan mitalisijoista.
–Talvikausi sujui meiltä suht hyvin, vaikka vähän parempaa tavoittelimme. Keväällä olemme vaihtaneet Volvoon kaasarien tilalle ruiskutuksen. Testeissä ja 0-autotehtävissä Salon kotikilpailussa auton käsiteltävyys on tuntunut väkevälle ja luonnikkaalle. On innostavaa päästä tällä Volvolla jatkamaan sarjaa viikonloppuna. Tarkoituksemme on ajaa kesäkaudella sarjan lisäksi Vetomies ja sitten mahdollisesti muita kilpailija. Toivottavasti löydämme kesällä hyvän vireen ralleihin ja saamme käytettyä Volvon valtit hyväksemme kuten aikaisempina vuosina, totesi Markus kilpailun lähestyessä.

Teksti: Tero Nättiaho