Hienosti järjestetyn ja talvisen F-Cup:in Jämsän avauksen jälkeen sarjan karavaani suuntaa Kangasniemelle tulevana viikonloppuna. Reitti sisältää tällä kertaa kaikkiaan kuusi erikoiskoetta, joiden yhteismitta on noin 70 km. Alueen tiestö tarjoaa samaa tasoa kuin avausosakilpailu, joten kovan kilpailemisen lisäksi sarjaa kiertävät kuljettajat pääsevät myös nauttimaan lajista parhaimmillaan.

– Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että tavoitteemme on myös talvikaudella saavuttaa osakilpailuvoitto nuottiluokassa. haasteesta tekee erittäin motivoivan kanssakilpailijoiden tarjoama kivikova vastus. Viime rallin jälkeen olemme vähän huilanneet, joten lähdemme ralliin mieli virkeänä.

– Saa nähdä millaiseen osaan teiden kunto sekä rengasvalinnat nousevat huomenna. Onneksi näyttää siltä, että ainakin yöllä on pakkasta, jolloin teiden pehmeneminen sekä soran esilletulo eivät ole liian rajuja, puntaroi Hellström alkuasetelmia ennen nuotitusjakson alkua.

Markus ja Tapsa ovat neljäntenä sarjassa ennen Kangasniemeä. Pistetilanne on luonnollisesti tässä vaiheessa kautta tasainen, joten hyvällä rallilla ennen kesäkautta on mahdollista pedata hyvät hyökkäysasemat.

Ralli starttaa klo 12.01 Kangasniemen keskustasta ja sitä odotetaan maaliin noin klo 17.30. MKH Racingin kaksi ajaa numerolla neljä.

Teksti: Tero Nättiaho
Kuva: Taneli Niinimäki / AKK