MKH Racingin kaksikon kauden syyspuoli on mennyt poikkeuksellisissa tunnelmissa, kun he ovat kärsineet peräkkäin kaksi peräkkäistä tekniseen vikaan päätynyttä keskeytystä. Viimeisin oli edellisessä F-Cupin rallissa Mynämäellä, jossa moottori vioittui. Nyt on auto jälleen korjattu ja Orimattilaan he lähtevät hakemaan hyvää lopetusta kaudelle.

– Tarkoituksemme on saada positiivinen tulos Orimattilasta, kun viime ajat on mennyt mollivoittoisissa merkeissä. Mynämäen keskeytyksen jälkeen sarjasijoituksemme on viides, joten mahdollisuudet huippusijoitukseen ovat ainakin käytännössä menneet. Kolmen joukkoon on meillä toki teoreettiset saumat, mutta aika ohuet ne alkavat olla.

– Viime viikonlopun testiajot Raaseporin sprintissä sujuivat normaalisti, joten pieni hymyn kare alkaa suupielessä taas olla. Koitamme Tapsan kanssa ajaa keskittyneen ja tasapainoisen rallin lauantaina, niin jää hyvä maku ennen taukoa, asetteli Markus sanojaan ralliviikolla.

Ralli alkaa noin klo 11:00 Orimattilassa ja mittaa viidelle ek:lle kertyy vähän vajaa 54 km. Kokonaismitta on noin 180 km, joten mestaruus ratkaistaan kompaktissa rallissa. Maaliin kilpailu saapuu iltapäivällä puoli viiden maissa.

Teksti: Tero Nättiaho
Kuva: TeeJii.net