Kytölä_Kari_JMK-ralli_2020

Markus Hellström Mäntsälän soralla.

Kuva: Timo Pullikka

ikka

Hellström – Järvi sarjan kolmansiksi

F-cupin kolmas osakilpailu ajettiin Mäntsälässä kuluvan viikon lauantaina. Markus ja Tapsa lähtivät ralliin luottavaisena, kun Volvoon oli löytynyt hyvä tasapaino viimeisten kehityshankkeiden avulla. Kilpailu ajettiin vaihtelevissa keväisissä olosuhteissa, kun keskilenkin aikana satoi sankasti. Rallipäivänä keskustelua aiheutti muutama todella rajuvauhtinen ulosajo, mutta onneksi miehistöt selvisivät pienin vammoin. Autot toki kaipaavat seppien hellää hoivaa. Hellström-Järven ralli sujui ongelmitta ja maalissa he olivat nuottiluokan viidensiä sekä samalla nopein kaksivetoinen ei-BMW kaksikko.

Päivä oli erittäin mukava ja kilpailumme sujui hyvin. Volvo pelasi hienosti uusine säätöineen, mutta toki tuo tehoero Bemareihin rassaa. Onneksi kovalla taistelulla ja mahdollisimman tasaisella suorituksella on mahdollisuus olla mukana kilpailemassa sarjassa palkintosijoista. Mieltä lämmittää, kun pääsemme nyt kolmannelta sijalta sarjan kahteen viimeiseen osakilpailuun. Teemme kaikkemme, että saamme iskettyä kiilaa tuohon F-cupin baijerilaisten kolonnaan, pohdiskeli Markus rallin jälkeen.

Cupin tilanne

Sarja jatkuu jälkeen syyskuussa Laitilassa, josta Markuksella on hyvät muistot. Hän on niillä teillä jopa voittanut F-cupissa aikaisempina vuosina.

Kirjoittanut: Tero Nättiaho