Viime kauden päätteeksi kaksikko saavutti kolmannen kerran putkeen mitalisijan F-cupin nuottiluokassa, mutta ajatukset olivat kaksijakoiset. Vuosi vuodelta he olivat taistelleet BMW-rintamaa vastaan kauniilla ja tunnistettavalla sinisellä Volvolla, jonka tehonpuute vaivasi kilpailijaparin nopeutta.


Lopulta muodostui ajatus, että on aika kääntää kilpailemisessa uusi lehti ja vaihtaa kalustoa. Niinpä alkavaan kauteen talliin on vaihtunut sininen BMW, joka teippaukseltaan muistuttaa tutusti Hellströmin viime kauden Volvoa.
Kauden aikana on tarkoitus satsata F-cupin menestykseen ja ajaa jonkun verran muita kilpailuja. Vetomies 2022:een osallistuminen on vielä päättämättä, mutta Markus pitää tapahtumasta ja sekin on jo ajatuksissa. Hellström on päässyt testaaman vauhtiaan parissa sprintissä.
–Kiva päästä koittamaan BMW:tä kilpailuun, kun testeissämme emme ole ajaneet varsinaisia
vertailuajoja Volvoon nähden. Saksalainen on tuntunut yllättävän selkeälle ajaa ja tehoeron tuntee selvästi. Odotan innolla nähdä millaisiin tuloksiin tällä kaudella pääsemme.

-Tässä on nyt mukavasti aikaa valmistautua F-cupiin kun aloitus siirtyi 26.2. Kangasniemelle. F-cupin piti alkaa jo tammikuussa, mutta ensimmäinen kilpailu Valkealassa peruuntui. Niinpä sarja alkaa helmikuun viimeisenä viikonloppuna ja käsittää kaikkiaan kuusi osakilpailua.
Viimeinen sarjan ralli ajetaan 16.10 Heinolassa.

Teksti: Tero Nättiaho
Kuva: Kare Asp