Rallisarjan toinen osakilpailu ajetaan 11.3.23 Keski-Karjalan UA:n Ilomantsi rallilla. Kilpailun viisi erikoiskoetta käsittää noin 80 km. Ralliin kaksikko starttaa nuottiluokan viidenneltä sijalta ja selkeä sijoituksen nostaminen on heidän mielessään. Sarja käsittää jälleen viisi kilpailua, joten talvikauden asetelmilla on jo iso merkitys syksyllä huipentuvaa voittotaistelua silmällä pitäen.

-Pohjanmaalla näki jälleen, että luokkamme kärki on tasokas ja vaatii nappisuoristusta, jos haluaa ajaa voitosta. Varsinkin Lindroosin ja Lemmetin vauhti on aina kansallista huippua, joka tunnetusti on maailmanluokkaa. Ajoimme Tuurin jälkeen sopivasti testiä ja kaikki on huollettu ajoissa kuntoon.

-Toivon, että saamme valitsemastamme rengastaktiikasta pientä etua, jotta voimme haastaa pojat voittotaistossa koko rallin ajan. Aiomme ajaa kuitenkin järkevästi, mutta tuumaakaan emme anna siimaa tällä kertaa, ajatteli latautunut Markus lähtiessään rallireissulle.

Lauantain kilpailussa on odotettavissa suomalaista talvirallia parhaimmillaan, kun reitillä on kunnon penkat ja päiväksi ennustetaan aurinkoista pakkaskeliä. Matkailumainostyylisiä valokuvia voi mennä kuvaamaan reitille noin klo 11 alkaen ja maaliin karavaania odotetaan iltapäivällä viiden maissa. Toivotaan, että penkalla nähdään rallikansaa iloisena nuotioineen.

Teksti: Tero Nättiaho
Kuva: Tommi Jalava