F-cupin talvikausi sai finaalinsa viime viikonloppuna Korpilahden kevättalvisilla ralliteillä. Viiden EK:n reitti oli onnistunut kokonaisuus, joka muodosti kilpailuun hienon tunnelman. Markus ajoi tämän rallin poikkeuksellisesti ns. lainakartturin kanssa, kun vieressä istui erittäin kokenut Ari-Pekka Hautanen Järven Tapsan ollessa estynyt. Yhteistyö sujui kaksikolla hyvin, vaikka mahdollisuutta harjoitteluun ei ennen rallia ollut. Kaksikko oli oman yleiskilpailun kolmas häviten vain 0,8 sekuntia toiseksi tulleelle Ari-Pekka Koiviston autokunnalle.

-Korpilahden rallissa oli vähän hakemista säätöjen kanssa, kun BMW on vielä minulle vähän tuntematon uutuus. Rallin kahdelle viimeiselle pätkälle saimme säädöt kuitenkin haettua kuntoon ja tuloksemme oli nousujohteinen. Harmillisesti toinen sija jäi noin lähelle. Olen kuitenkin tyytyväinen, kun talvella saimme toisen sijan ja tämän kolmannen. Hieman tuo uusi pistelasku mietityttää, kun näillä tuloksilla olemme sarjassa seitsemäntenä. Onneksi pistetilanne on vielä tasainen ja kesällä meillä on mahdollisuus vaikka mihin. Odotan paljon kesäkautta, kun pääsen nauttimaan uuden auton tehosta, totesi Markus rallin jälkeen

Talvikausi on MKH Racingin osalta nyt ajettu ja F-Cupin kilpailut Markuksella sekä Tapsalla jatkuvat Raisio rallilla 28.5. Sitä ennen Markus ajaa 0-autokeikan Rengas Turku-rallissa Salossa, johon kartturiksi lähtee allekirjoittanut. Ennen F-cupin jatkoa on tarkoitus ajaa paljon testiä, jotta BMW alkaa istua Volvon tapaan Markuksen käteen.

Hyvää kevään alkua kaikille toivottaa koko MKH Racing

Kirjoittanut: Tero Nättiaho

Kuvat: Teejii Motorgraphy