Viime viikonloppuna F-cupin paljon odotettu kesäkauden avaus ajettiin Oripäässä. Markus oli satsannut kyseiseen ralliin paljon ja halusi saada vahvan avauksen, kun välillä rallien ensimmäiset EK:t ovat menneet vähän varmistellen. Tarkoitus oli myös päästä kunnolla mukaan sarjan voittotaisteluun jo hyvissä ajoin ennen syksyn huipentumaa.
–Tänään meillä oli erittäin onnistunut rallipäivä ja homma alkoi toimia heti alusta kunnolla. Ajoimme EK-ykköselle pohjat ja iltapäivällä siihen vielä kolmet pohjat päälle. Välillä yritys oli ihan tapissa ja on motivoivaa, kun sellainen onnistuu tuoden voiton ensimmäistä kertaa BMW-kuljettajana. Nyt taas tiedämme millä reseptillä f-cupin ralleja voitetaan, joten tästä on hyvä jatkaa sarjavoiton metsästystä, kommentoi Markus naama näkkärillä rallin loputtua.

Markus ja Tapsa ottivat voiton 9,8 sekuntia ennen Jaakko Ollikkalan autokuntaa. Kolmanneksi sijoittui Kalle Asikainen 24,8 sekuntia voittajista jääneenä.  Sarjatilanteessa Hellström on kolmantena 70 pisteellä, joka on vain neljä pistettä vähemmän kuin sarjaa johtavalla Peetu Patajoelle. Väliin mahtuu 71 pisteellä Joonas Lindroos. Sarja jatkuu perinteisellä nopeavauhtisella ja vuoristoratamaisella Joensuun Itärallilla 11.6.2022. Siellä sarjakärjellä on taatusti riittävästi haastetta voittotaisteluun.

Teksti: Tero Nättiaho
Kuva: Tommi Jalava