Idän Pikajuna uusin kuvioin F-Cupiin

Kaksi kertaa Bemarilla Vetomies-kisan (2016 ja 2018) voittanut Idän Pikajuna Vesa Hirvonen lähtee ensi vuoden F-Cupiin hieman pienemmän kaliberin ajokilla Toyota Corolla GT:llä.

-Kun kysyntää oli, päätin myydä Bemarin. Samalla talliin tupsahti Crosskart-kilpuri. Sillä sitten hieman kilpailtiin. Todella hauskaa hommaa oli sekin, selvitti Hirvonen kuluvan kauden tapahtumia.
Kun kauppaa sitten tehtiin, vaihtui Crosskartkin Corollaan.

– Saxbergin Ari oli kiinnostunut Crosskartista ja samalla alettiin hieromaan kauppaa Corollasta. Niinpä GT-Corolla matkasi lokakuussa Suhmuraan.

-Kun viime vuodet on rallannut Bemarilla, niin hieman sitä mietti, miten tuollainen pikkuauto mahtaa sopia minulle, mietti Hirvonen ja jatkoi, ensi metrit jo kertoivat, että auto on todella mukava ajaa.

Olen päässyt ajamaan autolla tuollaiset sata kilometriä ja koko ajan tuntuu paremmalta. Kun ennen Ilomantsia ei pääse kilpailemaan muiden kanssa, niin vertailut jäävät sitten Cupin avaukseen.
Vieras paikka ei Ilomantsikaan Hirvoselle ole, sillä viime helmikuussa hän kävi voittamassa kaksivetoiset siellä ajetussa rallissa.

– Ilomantsissa oli hienot tiet ja siellä oli mukava päästellä. Kartturina siellä oli minulla Turusen Lassi, joka lähtee myös vuoden 2021 sarjaan lukemaan nuotteja.

Hirvonen oli joulun tienoossa korkeanpaikan leirillä Lapissa.
– Kuntoa nostettiin ajamalla moottorikelkalla päivittäin. Samalla harjoiteltiin myös moottorikelkalla ajoa, sillä aion osallistua viikkoa ennen Cupin avausta kelkkasprinttiin Rovaniemellä, selvitti Hirvonen.

Idän Pikajunan otteita voi seurata facebookista, Idän Pikajuna – Vesa

Hirvonen.
Kuva 1:
Vesa Hirvonen nappasi toisen Vetomies -voittonsa 2018.
📷 AKK Sports Oy