Karjalainen Pekka

Jaakko Lavion loppukiri pikkuisen vaille avauskisassa luokkavoiton suhteen, mutta Cupin korkeimmat pisteet tyydyttivät jämsäläistä.

Kuva: Marko Kyöstilä

Jämsän Jaakko Lavio nelivetojen Äijä

Jaakko Lavio onnistui Ilomantsissa puoliksi tavoitteessaan. Tavoitteena oli luokan korkeimmat pisteet sekä luokkavoitto. Pisteet tulivat, mutta luokkavoitto jäi haaveeksi, kun vieraileva tähti Toni Lauronen oli 9,9 sekuntia rivakampi.

Avauskisassa Ilomantsissa mukana oli vain kolme sarjalaista. Nyt Hankasalmelle tuli Cupiin lisää viime vuoden pronssimitalisti Timo Partanen ja vuoden 2019 mestari Jari Puntanen.

Ensimmäisenä nelivetoisista reitille lasketaan Jaakko Lavio. Jämsäläisen Subarun ovia koristaa keltapohjainen numero 44. Peräänsä hän saa Ilomantsin kakkosen Pekka Karjalaisen.
– Kävin viime viikolla ajamassa treeniä ja opettelemassa uusia kikkoja, jotka varmasti auttavat. Tällä viikolla hieman huolletaan autoa lauantaina varten, jutteli Lavio.

Toissa vuoden mestari Jari Puntanen lähtee luottavaisin mielen kotikisaansa. Sarjalaisia lähtee kirittämään myös Arto Juolahti

Pistetilanne

Juniorit ajavat numeroilla 44-50.
Lähtöluettelo

Nyt kun viranomaismääräysten vuoksi RevontuliRalli ajetaan ilman yleisöä, niin parhaiten seuraat nästä kanavista. Näistä kanavista löytyvät myös mahdolliset päivän livelähetykset.

F-Cup

netti: https://www.f-cup.fi/
facebook: https://www.facebook.com/fcup.akk
Instagram: https://www.instagram.com/fcup_akk/

RevontuliRalli

netti: https://www.hankua.fi/
facebook: https://www.facebook.com/Hankasalmenua

Virallinen ilmoitustaulu: http://www.hankua.fi/virallinen-ilmoitustaulu/

Tulospalvelu: http://ajaksi.fi/wp/