Kyrön Seudun UA:n Iiro Litjo viime kausi oli monella tapaa hyvin erikoinen. Hän jätti avauskisan väkiin ja otti talven toisen osakilpailun voiton. Sora-avaus puolestaan päättyi huimaan kaatoon Mäntsälässä. Lietolainen palasi voittokantaan Laitilassa ja piti pintansa myös päätös kisassa Orimattilassa. Kolme voittoa riitti sarjakakkoseksi.

Tämän talven kisoissa on menty myös laidasta laitaan. Ensin keskeytys kakkossijalta Kangasnimellä, sitten makea luokkavoitto TGS Rallista.
– Talvikausi oli minulle positiivisessa mielessä yllättävä. Siirtyminen junioreista yleiseen tarkoitti myös oman vauhdin nostoa, kuitenkin heti Kangasniemellä pystyimme olemaan kärjen tuntumassa ennen keskeytystä, ja Korpilahdelta napsahtikin jo hyvät pisteet.

Sarjassa menestyminen vaatii, että mies ja kalusto ovat kunnossa koko kauden.
– Turhaan tekniseen vikaan kun ei tarvitsisi enää kauden aikana keskeyttää, niin olisin tyytyväinen. Vetari katkesi Kangasniemellä vähän omaa laiskuuttani, kun ei tullut niitä tarkasteltua tarpeeksi ahkeraan.

Kauden kolmas osakilpailua on Iiron ns. kotikisa.
– Raisio Ralliin lähdetään verenmaku suussa hakemaan hyvää tulosta yleiskilpailusta. Ensimmäisen rallini ajoin nimenomaan Oripään seudulla, tosin kisa päättyi ulosajoon jo toisella erikoiskokeella. Toivottavasti tänä vuonna nähdään myös maali, yhtä kovalla yrkällä on kuitenkin pakko lähteä.

Toivottavasti paikalla on runsaasti yleisöä.
– Oripäässä saa mennä kuulemma isoa tietä ja kovaa. Mutkan ei tarvitse paljon kääntyä että saadaan tilanteita aikaiseksi. Tervetuloa paikalle!

Iiron menoa voit seurata facebookissa: Litjo Racing

Yhteystyössä:
IK-Steel Oy
HSR-Kuljetus Oy
Tarvasjoen Metalli ja Teräsromu Oy
Portaaton Oy
SEO Kosken Autohuolto Oy
Kuljetus V.Kujala Oy
Portaala Oy
Kuljetusliike Nikula Oy