Viime vuoden juniorimestari Tervakosken UA:n Juuso Jorvala siirtyi nuottiluokkaan. Samalla luovuttiin mestaruusautosta. Alla on nyt Toyota Corolla GT. Kauden päättyessä ei vielä ollut aivan selvää kumpaan luokkaan Jorvala siirtyy.
– Punnitsimme eri vaihtoehtoja ja päätimme, että nuottiluokka on meidän luokka.

Jorvala avasi kautensa kartturinsa Riihimäen UA:n Pasi Törmän kanssa helmikuun alussa Riihimäki Rallin Suomi Cupissa. Sieltä oli tuloksena kolmas sija.
– Emme asettaneet mitään tavoitteita kisaan. Pyrimme vain ajamaan oman kisamme ja samalla harjoitella nuotin tekoa. Kolmannesta sijasta en edes unelmoinut, Juuso vahvisti.

Kartturi Törmä oli myös tyytyväinen.
– Juuso ajoi komeasti kovassa joukossa. Emme ottaneet yhtään riskejä. Toteutettiin suunnitelmaa ja tulos oli erinomainen.

Lähtökohdat F-Cupiin ovat haasteelliset. Jorvala on luokan kaksi ainoa osanottaja, joten pelkillä luokkapisteillä ei juhlita.
– Joudumme ajamaan luokan 3 kilpailijoita vastaan. Vaikka voittaisimme F-ryhmän, niin emme saa kuin 23 pistettä, silti luokan kolme voittaja saa 26 pistettä. Emme voi toivoa kuin, että muut ajaisivat ristiin. Teemme oman osamme niin hyvin osaamme, Juuso lupasi.

Jorvalan ja Törmän harras toive on, että saisivat luokkansa lisää osanottajia.
– Vielä kannattaa tulla mukaan heti Korpilahdelta alkaen mukaan. Kun lähtee Korpilahdelta mukaan, voi voittaa koko nuottiluokan, yllytti Törmä.

Teksti: Jorvala Motorsport

Kuva: Marko Kyöstilä

Facebook: Jorvala Motorsport

Jorvalan ja Törmän menoa vauhdiittavat

-Kirbeto Oy
-Lopen Maa ja Vesirakenne Oy
-Maatori Oy
-Tervakosken Autokorjaamo
-Suomen Epoksilattiat Oy
-Puuhamaa
-Maanrakennus Jalo Oy
-Maarakennus Jussi Pirnes Oy
-RKS Huolto Oy
-Tanner Oy
-Janavalo Oy
-MJH-Putki Oy
-Samet Oy
-Rakennuspalvelu Teknorak Oy
-Mty Koskinen
-BeaRak Oy
-Saukkolan EK
Sarlin Race Team