Haastaja n:o 1 Ville Karjalainen lähtee päätöskisaan sarjaykkösen Aki Ala-Varvin kanssa samaan luokkaan. (Kuva Marko Kyöstilä)

Aki Ala-Varvi lähtee finaaliin viiden pisteen etumatkalla Ville Karjalaiseen. Kolmantena on Niko Jousi, joka puolestaan viides pisteen päässä Karjalaisesta.

Yllämainittujen kolmen lisäksi teoreettiset mahdollisuudet mestaruuteen on myös Aki Laakkiolla ja Sami Hutrilla. Laakkio voi maksimissaan nousta 110 pisteeseen ja Hutri 106 pisteeseen. Laakkion tapauksessa pitäisi edellä olevien käytännössä keskeyttää ja Hutrin tapauksessa edellisten lisäksi Laakkio ei saa voittaa luokkaansa.

Aki Ala-Varvi Kuva MArko Kyöstilä
Sarjaykkönen Aki Ala-Varvi (Kuva Marko Kyöstilä)
Haastaja n:o 2 Niko Jousi (Kuva Timo Uimi)

Ville Karjalainen kärsi moottoririkon syyskuussa.
– Ei ollut enää tarkoituksen mukaista rakentaa alle 2,5 litraista ja ensi vuotta ajatellen isompi kuutioinen. Siksi viimeinen kilpailu ajetaan luokassa 21, kertoi Karjalainen.

Tämä tekee mestaruustaistelusta mielenkiintoisen, sillä nyt Ala-Varvi ja Karjalainen ajavat samoista pisteistä ja Jousi ajaa puolestaan luokassa 18. Päätöskisassa on kummassakin luokassa neljä ilmoittautunutta, joten kummassakin voittaja saa 25 pistettä.

Eivät pisteet Jousellekaan helpolla tule, sillä mukaan lähtee Jaakko Lahtinen.

Alla olevista taulukoista löytyy muutama spekulaatio.
Ensimmäisessä luokkavoittoihin ajaisivat Ala-Varvi ja Jousi
Toisessa puolestaan luokkiensa parhaat olisivat Karjalainen ja Jousi.
Kolmannessa Jousi, Laakkio ja Hutri ajaisivat luokkaykkösiksi sekä Ala-Varvi että Karjalainen keskeyttäisivät.
Joka kerta tilanne muuttuu

Tästä sarjatilanteeseen

Jari-Pekka tietopakettiin