Heikki ja Juho Koski-Lammin alkukausi on alkanut haastavissa merkeissä. Ensimmäisen kilpailun pettymyksen jälkeen autot ovat taas iskussa ja veljekset valmiita kamppailemaan kärkisijoista Kangasniemellä.

Juho Koski-Lammin ja kartturi Joonas Ojalan matka F-Cupin avauksessa Jämsässä päättyi kovavauhtiseen volttisarjaan. Auto on nyt parsittu kasaan ja pientä tuntumaa autoon Koski-Lammi sai myös testien merkeissä. Kiirettä rallitouhuissa 24-vuotiaalla on riittänyt, kun kartturointipuuhia oli mm. Rovaniemellä Tunturirallissa Joonas Ojalan kyydissä ja Latviassa Isak Hatanmaan nuottivastaavana.

– Isot kiitokset kaikille, jotka olivat autoa tekemässä. Autossa oli kaadon jäljiltä hommaa, mutta kaikki pitäisi olla nyt kunnossa. Tärkeä päästä maaliin, kun ensimmäinen kilpailu jäi kesken. Keli on kysymysmerkki, mutta olosuhteet on samat kaikille, kommentoi Juho Koski-Lammi kauden toisen F-Cupin osakilpailun aattona.

Heikki Koski-Lammin ja 2-ohjaaja Matti Hämäläisen Jämsän kilpailu päättyi heti ensimmäiselle erikoiskokeelle kaasuvaijerin katkeamiseen. Ajotuntumaa Koski-Lammi kävi hakemassa Toivakka rallin Vetomestari -kutsuvierasluokasta. Meno maittoikin alusta asti, kun ensimmäiselle ja toiselle pätkälle tuli toiseksi nopein kellotus heti kisan voittajan Joonas Lindroosin perässä. Kolmannella erikoiskokeella vauhdikas lumihankeen sukellus keskeytti kuitenkin rallin.

– Toivakan ulosajossa tuli odotettua isommat vauriot ja niiden korjaamisessa on ollut tekemistä. Autolla on ajettu nyt 5 kisaa ja vielä ei ole maalia nähty niin ehjä kilpailu ehdottomasti tavoitteena. Keli tuo varmasti oman mausteensa kilpailuun, sanoo Heikki Koski-Lammi odotuksistaan Kangasniemelle.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus
Kuva: Eero Auvinen