Karjalainen Pekka

Pekka Karjalaisella on jo pronssia ja hopeaa nelivetoisten nuottiluokasta. Tänä vuonna tavoitteena on mestaruus.

Kuva: MArko Kyöstilä, Tuusniemi 2020

Lavio ottamaan mittaa Karjalaisesta

Nelivetoisten nuottiluokan viime vuoden hopeamitalisti Pekka Karjalainen ei saanut kuin kaksi haastajaa Cupiin. Tilanne on kuitenkin auki, kun Cupiin voi ilmoittautua vielä Hankasalmen Revontuliralliin ilmoittautumiseen 9.2.2021 klo 21 saakka

Viime vuoden mestari Juha Koljonen ei työkiireidensä vuoksi lähtenyt Cupiin tänä vuonna, mutta ihmetteli vähäistä suosiota.
– Autoja on talleissa pilvin pimein. F-Cup on hieno sarja nelkuille, hienoja kisoja ja hienoja reittejä. Kyllä varmasti tulen kesän kisoihin kiusaamaan sarjalaisia ja olen sitten taas mukana ensi vuonna. Nyt vaan on sen verran työkiireitä, etten ehdi, jutteli Koljonen.

Pekka Karjalainen ajoi vuonna 2019 pronssille. Viime vuonna hän oli loppuun asti kiinni mestaruudessa, mutta jäi niukasti hopealle. Jos nousujohteinen ura jatkuu, on hän mestari tänä vuonna.

Jaakko Lavio lähtee kuitenkin kiusaamaan Karjalaista.
– Viime viikonloppuna päästiin testaamaan SUbarua. Auto on kunnossa. Nyt on hirveät ajohalut ja tekee jo mieli lähteä kisaamaan. Vaikka Cupissa ei ole kuin kolme mukana, on luokka silti mielenkiintoinen Ilomantsissa, kun siellä Laurosen N5-autoilla. Mestaruutta lähden jahtaamaan, lupaili Lavio.