Moottoriurheilu TV:n sisällöt AKK:n alaisista autourheilun arvosarjoista ovat keränneet tänä vuonna jo yhtä paljon katseluja kuin viime vuonna yhteensä. 

Moottoriurheilu TV:n sisällöt keräsivät koko viime vuoden aikana reilu miljoona katselua. Sama lukema meni nyt siis rikki jo kesäkauden alkupuolella, vaikka monissa autourheilusarjoissa on kausi vasta alkanut. Tämän vuoden katselukerrat rikkoivat myös siis samalla kanavan kaikkien aikojen vuosiluvut. 

AKK:n arvosarjapromoottori Mika Heinonen on tyytyväinen lukujen kehitykseen ja toivoo sitä kautta kasvua myös ruutujen toiselle puolelle. 

– Lajimme katsojalukujen nousu on merkki SM-tasoisen autourheilun kiinnostuksen noususta, mikä tietenkin luo pohjan toteutuksen jatkamiselle ja tuotteiden kehittämiselle. Suuremmassa kuvassa toivomme kiinnostuksen tuovan meille uusia autourheilun harrastajia ratin taakse tai kilpailujen tekemiseen. 

Ralli SM- ja Rallicross SM-sarjojen suorien lähetysten tuottaja-ohjaaja Timo Korkalainen pitää lähetyksiä tärkeänä moneltakin kantilta. 

– Moottoriurheilu TV:n tavoittavuus on jatkanut kasvuaan ja olemme iloisia, että myös Drifting SM:n ja Finnish Racing Championshipin lähetykset löytyvät nyt samasta paikasta muiden SM-sarjojen kanssa. Kesä on moottoriurheilun täyteinen ja koska kaikkialla ei voi olla kerralla, niin voi vaikka sieltä missä on paikan päällä katsoa toista tapahtumaa livenä. 

Moottoriurheilu TV:n sisältöjen katselukerrat vuodesta 2021

2021: 545 999
2022: 1 056 596
20.6.2023: 1 066 742

Tilaa Moottoriurheilu TV:n kanava YouTubessa tästä

Teksti: AKK / Viestintä
Kuva: Loudlife Media / AKK