Tuukka Kauppinen, 17, jatkoi hyvää vauhtiaan lauantaina ajetussa Jopimainos Orimattila rallissa. Kauppinen ja kartanlukijansa Sebastian Virtanen starttasivat kilpailuun Ford Fiesta R2 autollaan.

”Tunnelma on hyvä. Tiet ovat nopeita, joka luo meille hyviä haasteita. Lähden kuitenki voitto mielessä ja hakemaan hyviä yleiskilpailun pisteitä”, Kauppinen kertoi ennen kilpailua.

Kaksikko voitti oman luokkansa yli minuutilla ja sijoittuivat yleiskilpailussa sijalle viisi. F-Cup Rallisarjan nuotti kategorian pisteissä Kauppinen sijoittui neljänneksi. Vaikka suoritus oli hyvä, Kauppinen tunsi olonsa silti pettyneeksi.

”Olen pettynyt, vaikka tulos on odotusten mukainen. Tavoite oli päästä sarjan podium sijoille, mutta tällä kertaa siihen ei päästy.
Katse siirretään ensi kauteen, mutta nautitaan vielä tämän kauden saavutuksista”, Kauppinen summaa Orimattila rallin jälkeen.

Kauden suoritukset jää kirkkaana pisteenä urapolulle. F-Cup sarja on sisältänyt hienoja onnistumisia, kuten yleiskilpailu pohja-aikoja ja Rantarallin kärki vauhti. Ford Fiesta R2 autollaan Tuukka pystyi yltymään Secto rallin yhteydessä ajettavassa Vetomies kilpailussa 2. sijalle. Unohtamatta Rallin SM sarjan SM4 luokan Suomen mestaruutta.

Teksti: TTK Racing
Kuva: Marko Kyöstilä / AKK