Kytölä_Kari_JMK-ralli_2020

Viikset vain vipattavat, kun Pappa Mustonen päästelee Bemarilla. 

Kuva: Timo Honkala

Pappa Mustonen senioreiden ykkösenä

F-Cupin senioreiden ikäpresidentti ensi kuussa 73 vuotta täyttävä Jarmo Pappa Mustonen on ollut kauden varmin kuljettaja ja nousi Mäntsälän kolmannen sijan myötä sarjajohtajaksi. Senioreita on matkassa 16 autokuntaa. Kymmenen heistä taistelee Cupin pisteistä.

Sarjajohtaja Pappa Mustonen oli isoissa vaikeuksissa talven osakilpailuissa.
– Alustan kanssa oli ongelmia koko talvi. Ei ollut mahdollisuutta ajaa kilpaa, köröttelimme vain maaliin. Otimme niitä pisteitä, mitä muut jättivät. Mäntsälässä kisa meni hyvin. Kun minulla pisteitä on kolmesta kisasta ja päävastustajilla vain kahdesta, niin kärkipaikan pitäminen on haasteellista, arveli Mustonen. Hyvin Mustonen Mäntsälässä ajoi. Pieni skarppaus 0,35 sekunnin lisävauhti/kilometri olisi riittänyt voittoon.

Hallitseva mestari Kari Kytölä nousi Mäntsälän voitolla sarjakakkoseksi viiden pisteen päähän Mustosesta. Kytölällä on voiton lisäksi kakkostila Hankasalmelta. Kytölän kanssa tasapistein on Pauli Junttila, joka oli Mäntsälän kakkonen ja Hankasalmen voittaja.
Avauskisan voittaja Lasse Hirvijärvi on neljäntenä tasapistein Kai Mäkelän kanssa, joka pääsee tällä kertaa ns. kotimarkkinoille.

 Tiedossa on hieno kilpailu. Mestaria on vielä turha veikkailla, sillä nyt ajettava kisa ratkaisee lähtökohdat päätöskisaan.

Sarjatilanne