F-Cup jatkui viime viikonloppuna jo neljännellä osakilpailulla Mynämäen ympäristössä, jonka jälkeen sarja jää kesätauolle jatkuen syyskuussa Kuopiossa.

MKH Racingin BMW-kaksikko oli päättänyt laittaa kaiken peliin Varsinais-Suomen osakilpailussa ja onnistuivat siinä täydellisyyttä hipoen. He voittivat oman luokkansa 25 sekunnilla ennen sarjakärki Joonas Lindroosia.

– Nämä maastot innostavat meitä Tapsan kanssa joka kerta, jolloin suorittaminen on usein helppoa. Vaikka meillä molemmilla on rallivuosia vaikka muille jakaa, niin ei sitä täysin vieläkään ymmärrä, miten joskus se flow-tila sattuu kohdalle ja kaikki tuntuu onnistuvan. Silloin pitomurheetkin tuntuvat pienille ja tunnelma autossa on sellainen, että kaikki on mahdollista. Tällaisen rallin jälkeen harmittaa, ettei seuraava kilpailu ala heti perään.

– Kilpailu alkoi meiltä hyvin, mutta varsinainen hyökkäys alkoi EK 2:lla, jossa siirryttiin alueelle tyypillisille nopeille teille. Rallin loppupuolen sade sopi meille hyvin ja onnistuimme välttämään virheen saaden täydellisen tuloksen tällä kertaa. Kaiken kruunaa vielä valintamme 1,5 kertaisista pisteistä juuri tässä kilpailussa. Tästä on erittäin motivoivaa lähteä valmistautumaan Vetomieheen ja F-Cupin kahteen viimeiseen ralliin, hihkui kesälomansa aloittanut Hellström pari päivää kilpailun jälkeen.

Markus ja Tapsa nousivat sarjassa neljänneltä sijalta toiseksi siten, että mahdollisuus taistella jopa sarjan voitosta on täysin realistinen, joten heidän osaltaan tullaan näkemään täysipainoista suorittamista F-cupin syksyssä. Vetomieheen elokuun alussa he lähtevät myös voittotaistelu mielessään.

Teksti: Tero Nättiaho
Kuvat: TeJii.net