Kauden kolmessa osakilpailussa yksin Neliveto-luokassa kilpaillut autokunta Tomi Rönnemaa – Tero Rönnemaa varmisti Neliveto Cupin mestaruuden jo Mäntsälässä.

”Tottakai olen tyytyväinen, vaikka tänä vuonna ei ole vastusta ollutkaan. Mekin mietittiin SM-sarjaan osallistumista, mutta vähäisen nelivetokokemuksen ja budjetin sopivuuden takia ei lähdetty muuttamaan alkuperäisiä suunnitelmia kesken kauden.”

”Talven kisat sujuivat ajollisesti ihan kohtuullisesti, mutta Mäntsälän kisaan en ollut tyytyväinen. Saatiin seurata vastaavan luokituksen autolla lisäluokassa ajanutta Hallian Tuukkaa ja liian paljon jäätiin. Koitetaan kesällä treenata ja ajetaan ainakin yksi paikallinen sprintti ja hyvin todennäköisesti myös Vetomies, jotta saadaan kiristettyä vauhtia kotikisaan, Rantaralliin. Orimattilaan ei enää lähdetä, kun ollaan silloin samaan aikaan kilpailemassa Saarenmaalla.”

”Kiitokset yhteistyökumppaneille ja tukijoille. Tätäkin pystyy sitten aikanaan kiikkustuolissa muistelemaan hyvällä ja kyllähän me mestaruusjuhlatkin ehdittiin pitämään jo viime viikonloppuna”, Rönnemaa naurahtaa lopuksi.

Teksti: F-Cup / Viestintä
Kuva: Merita Mäkinen / Meritapix