Kotimainen moottoriurheilun varaosakauppa, Sarlin Race Team toimii myös kaudella 2023 F-Cup-rallisarjan yhteistyökumppanina. 

F-Cupin osakilpailuissa autoja koristavat tuttuun tapaan Sarlin Race Teamin tuotemerkit Ferodo ja Alcon. Mainostaja pysyy tulevalla kaudella siis samana mutta tarra on eri, joten jokaisen kilpailijan on noudettava uusi tuulilasitarra ennen ensimmäistä F-Cupin osakilpailuaan. 

Tarroja jaetaan kilpailun ilmoittautumisen yhteydessä sekä katsastuksessa. Kilpailijoilla on mahdollista noutaa tarra ennen kauden alkua ja sen aikana myös Sarlin Race Teamin kivijalkamyymälästä Janakkalasta (Maariansillanlenkki 186, 11910 Riihimäki). 

Huom.! Noutamalla tarran kivijalkamyymälästä, saat Ferodo -jarrupalat erikoisalennuksella! 

Mikäli autossa käytetään siirtokilpeä, tulee se liimata niin, etteivät tuulilasitarran mainospaikat peity. 

Sarjasääntö mainoksien ja kilpailunumeroiden osalta: 10. Sarjamainokset ja kilpailunumerot

Sarjajärjestäjä varaa oikeuden seuraaviin mainos- ja kilpailunumeropaikkoihin sarjan kilpailijoiden autoista jokaisessa sarjan osakilpailussa (ks. myös Liite 1):

– tuulilasin yläreuna (tuulilasissa ei saa olla muita mainoksia) HUOM! Tuulilasimainospaikan voi lunastaa kilpailijan omaan käyttöön hintaan 500 euroa (plus alv. 24 %); Paikkaan kiinnitettävän mainoksen tulee täyttää rallin lajisääntöjen määräykset ja siten myös kohdan 16.3. Valo – ja tuulilasitarraerivapauden määräykset, eikä se saa olla sarjan tuulilasimainoksen kanssa kilpailevan tuotemerkin mainos

– ovinumero 67 x 20 cm molemmissa etuovissa heti ikkunan alapuolella (numero-osa kohti auton etuosaa)

– ovimainos 67 x 15 cm ovinumeron alapuolella

– oranssi kilpailunumero takasivuikkunassa 20 cm korkea

Sarjan mainossääntöjen noudattamatta jättämisestä seuraa mahdollisten sarjapisteiden menetys kyseisestä osakilpailusta sekä mahdollinen tuomariston määräämä lisärangaistus. Sarjan mainossäännöt koskevat kaikkia osakilpailussa ajavia kilpailijoita, myös oheisluokissa mukana olevia ja kilpailunjärjestäjän etuautoja.

Tutustu Sarlin Race Teamin tuotevalikomaan ja verkkokauppaan täällä

Sarlin Race Team sosiaalisessa mediassa: 

Facebook: https://www.facebook.com/sarlinraceteam

Instagram: https://www.instagram.com/sarlinraceteam/

Ilmoittautuminen F-Cupin 2023 avausosakilpailuun päättyy 31.1. klo 23:59

Ilmoittautuminen Tuuri Ralliin

Sarjailmoittautuminen