Mynämäen UA:ta edustava Teemu Varjo lähtee kartturinsa Aaro Mäkelän kanssa Rantaralliin luottavaisin mielin. Kauden kolmesta kisasta kaksi voittoa saalistanut kaksikko hakee kisasta voittoa 1,5-kertaisilla pisteillä.

Kolmen ajetun osakilpailun jälkeen viidennellä sijalla V1600 Cupissa majailevan Varjon alkukausi on ollut kaksijakoinen. Kauden ensimmäisestä kilpailusta Jämsästä irtosi luokkavoitto, mutta talven toinen kilpailu Kangasniemellä päättyi keskeytykseen jarrujen rikkoutumisen vuoksi. Imatralla kaksikko Varjo/Mäkelä palasi jälleen voittokantaan.

– Kausi on tähän mennessä sujunut ajollisesti hyvin. Kangasniemen keskeytys totta kai harmittaa, mutta kun yhden kilpailun saa pisteistä tiputtaa kauden lopussa pois, niin toivotaan, että se on osaltamme tuo kilpailu. Kahdella voitolla olemme kuitenkin vankasti kiinni mestaruustaistossa, Varjo kertaili alkukautta.

Sarjan seuraava kilpailu ajetaan tulevana lauantaina Mynämäellä. Yhdeksättä kertaa Rantaralliin starttaavalle Varjolle kilpailu on totta kai erityinen, ajetaanhan erikoiskokeet aivan kotikulmilla.

– Rantaralli on itselle aina ollut se vuoden odotetuin kilpailu ja onkin mahtavaa, että tällä kaudella pääsemme ajamaan kilpailussa sarjapisteistä. Olen koko ikäni asunut seudulla ja alueen tiestöä on mopoiästä asti ajeltu edestakaisin varsin runsaasti. Saamme tästä valtavan etulyöntiaseman kilpailuun, joten luonnollisesti käytämme 1,5-kertaiset pisteet tässä kilpailussa, Varjo intoili kilpailun alla.

Rantaralli käynnistyy lauantaina klo 10 Mynämäen seurakuntatalolta ja ensimmäisiä kilpailijoita odotetaan maaliin samaan paikkaan n. klo 15. Teemu ja Aaro starttaavat reitille numerolla 84.

Teksti: Rally Team Varjo
Kuva: Mika Hermunen