Kytölä_Kari_JMK-ralli_2020

Jonni Ruottunen siirtyi yleisen kärkeen Mäntsälän Aero-Rallin jälkeen.

Kuva: Timo Honkala

Toiseksi viimeistä viedään

F-Cupin syyskausi on jo ovella. Cupin neljäs ja samalla toiseksi viimeinen osakilpailu Turun Moottoriseuran järjestämä Oíli Jalonen Ralli ajetaan lauantaina 18.9. Kilpailukeskus sijaitsee Laitilassa, jonka ympäristössä ajetaan viisi erikoiskoetta yhteispituudeltaan n. 64 kilometriä. Kokonaisreitti on vain n. 120 kilometriä.

Nyt alkaa olla ratkaisun hetket. Tervetuloa kaikki kisaamaan F-Cupin pisteistä, jotka ovat tärkeitä ennen viimeistä Orimattila Rallia, joka ajetaan 16.10.

F-Cupilaisille extra-palkintoja!
Vetomies säännöt 2021:
” F-Cupin neljän ajetun osakilpailun jälkeen jokaisen sarjan (F-Cup Yleinen, Seniorit, Juniorit, F-Cup nuotti ja F-Cup nuotti 4-veto) viidelle (5) parhaalle kilpailijalle varataan osallistumisoikeus Vetomies 2021 -kilpailuun niin, että mahdollisessa kilpailijoiden karsinnassa nämä kilpailijat eivät voi tulla karsituksi.”
Eli näin voit varmistaa paikkasi Vetomies 2021 kisaan, vaikka et olisi ehtinyt ilmoittautua 40 ensimmäisen joukossa.

Täältä sarjatilanteet kolmen osakilpailun jälkeen.

Ei nuottikertojen rajoitusta!
Nyt on todella hieno mahdollisuus tulla mukaan harjoittelemaan nuotintekoa. Voit tutustua reittiin koko nuotituksen ajan. Nuotituskertoja ei lasketa.
Tämä kisa sopii siis hienosti myös Kokkolan SM-juhlaralliin ja Vetomieskisaan testi- ja harjoituskisaksi. Käytä tilaisuutesi hyväksesi.

Muista ilmoittautua!
Oili Jalonen Rallin ilmoittautuminen päättyy tiistaina 7.9.2021 klo 23.59.

Säännöt löytyvät kitistä.
Rallin nettisivut
Rallin facebook:

Sarjatilanteet:
Nuotti
Neliveto
Yleinen
Seniorit
Juninorit
F-Rally Trophy