Jarmo Vesterinen (kuva Timo Honkala)

Ensi lauantaina 3.9.2022 ajettavassa Pohjois-Hämeen UA:n ja European Speed&Rally Clubin järjestämässä Pohjois-Häme Rallissa ratkaistaan asetelmia kauden päätöskisaan Heinolaan. Kaikkiaan kisaan ilmoittautui 90 autokuntaa, joista 83 F-Cupin kilpailuluokkiin.

Nuottiluokat aloittavat urakkansa jo perjantaina, kun he nuotittavat reitin. Varsinaisena kisapäivänä kilpailutoimisto avataan kello 8 ja se sijaitsee Ruoveden kirkonkylän koululla (Urheilutie 4). Turvallisuus tarkastus alkaa tuntia myöhemmin.

Kilpailijat lähtevät viisi erikoiskoetta käsittävälle reitille klo 11.01. Ensin ennen taukoa ajetaan kolme erikoiskoetta ja sen jälkeen on vielä kaksi tarjolla.

Huoltotauolle kilpailijat saapuvat noin klo 15 aikaan. Taukopaikkana toimii Kaanaa Center eli tuttu paikka monelle autourheilijalle. Huoltoalueella on toiminnassa ravintola Hallin Jannen ruokateltta, mistä on mahdollisuus ostaa ruokaa, kahvia, sämpylöitä, virvokkeita yms. Maksuvälineinä käy käteinen ja pankkikortti.

Maaliin kilpailijoita odotetaan klo 17.30 jälkeen.

Rallipaketit
Rallipaketti maksaa 10 euroa, ja niitä on myynnissä aamusta alkaen (kun paikat avaavat ovensa) kilpailukeskuksen lisäksi SEO-asemilla Ruovedellä ja Vilppulassa sekä Oriveden Shellillä.

Seuraa rallia:

Pohjois-Häme Rallin facebook

F-Cupin nettisivut

F-Cup facebook,
F-Cup Instagram
jossa päivän mittaa seurataan tilanteita

Tulosseuranta
ajaksi.fi

gps seurannan ja gps-väliajat löytyy F-Cupin etusivulta lauantaina aamupäivällä.

Tästä löydät eri mestaruusluokkien ennakot